Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta
Granecka-Wrzosek, Bożena, Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).
Year of publication: 1998.
Gastronomia
available:
5 from 5
Author
Granecka-Wrzosek, Bożena
Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).
Title
Zasady zbiorowego żywienia : z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
Year of publication
1998.
Volume
154, [1] s. ;
Dimensions
24 cm.
Series
Turystyka
Object passwords
Gastronomia
Additional information
Bibliogr. s. [155].
Keywords
Turystyka
100
%a Granecka-Wrzosek, Bożena
245
%a Zasady zbiorowego żywienia :
%b z elementami technologii gastronomicznej i obsługi konsumenta /
260
%a Warszawa :
%b Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
%c 1998.
300
%a 154, [1] s. ;
%c 24 cm.
490
%a Turystyka
504
%a Bibliogr. s. [155].
650
%a Gastronomia
692
%x Turystyka
710
%a Wyższa Szkoła Ekonomiczna (Warszawa).
Available items
1.
Accession: 054556
Signature: 54556/1
Signature: 54556/1
Status: To the reading room only
2.
Accession: 054557
Signature: 54557
Signature: 54557
Status: Checked in
3.
Accession: 054558
Signature: 54558
Signature: 54558
Status: Checked in
4.
Accession: 054559
Signature: 54559
Signature: 54559
Status: Checked in
5.
Accession: 054560
Signature: 54560
Signature: 54560
Status: Checked in